Не білочка: на вулицях Львова помітили лося

Не білочка: на вулицях Львова помітили лося. Фото: Вlitz.if.ua (умовне).

Не білочка: на вулицях Львова помітили лося. Фото: Вlitz.if.ua (умовне).

Події
04 липня 2020 09:28

Вечірній Львів дуже непередбачуваний. Ніколи не знаєш, кого зустрінеш, бігаючи напівпорожніми вулицями. От на Левандівці очевидці зафільмували лося.

Відповідне відео опублікували у спільноті «Чим живе Левандівка».

Куди і звідки бігла тварина, та чи сподобалася їй Левандівка так, як її мешканцям сподобалася вона, невідомо.

Не білочка: на вулицях Львова помітили лося. Скріншот із відео.  Не білочка: на вулицях Львова помітили лося. Скріншот із відео.

На Левандівці траплялося різне, але такого ще не бачили... Скріншот із відео.  На Левандівці траплялося різне, але такого ще не бачили... Скріншот із відео.

Левандівські лосі, на відміну від людей, дорогу перебігають на пішоходному переході. Скріншот із відео. Левандівські лосі, на відміну від людей, дорогу перебігають на пішоходному переході. Скріншот із відео.

Зазначимо, що лосі у Львові явище не рідкісне. Минулого разу тварина забігла на приватне подвір'я у Залізничному районі міста. Вона намагалася перестрибнути огорожу, проте під час стрибка поранилася і невдовзі померла.

Додамо, що за час карантину природа у Львові так очистилися, що на вулиці міста повернулися дикі качки. Пташині угруповання не лише вільно гуляють активними автомагістралями, але й самостійно ходять в адміністрацію вирішувати свої нагальні качині питання. Останнє, звісно, жарт. Але пішохідні зграї пернатих помічають на вулицях Львова вже не вперше. Відео того, як з десяток дорослих, або вже майже дорослих качок, переходять дорогу на проспекті Чорновола у Львові опублікував Юрій Мураль. На відміну від багатьох львів’ян, роблять вони це на пішохідному переході. 

А ще раніше у Львові помітили двох кабанів. На вулиці Богдана Хмельницького, в районі супермаркету "Сільпо", пара звірів милувалася вечірнім містом Лева.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах