Як карантин змінив вимоги до житла?

Як карантин змінив вимоги до житла?

Як карантин змінив вимоги до житла?

Події
06 липня 2020 14:00

Карантин кардинально змінив ставлення і вимоги до житла, переломив тренд шерінг-економіки, коли володіння нерухомістю вважалося пережитком минулого. Власне комфортне житло повернуло статус фортеці та необхідної інвестиції. Яким же має бути житло, в якому не страшні виклики пандемій, де приємно жити та відпочивати, а також легко дистанційно працювати?

Відповідь KAN DEVELOPMENT: житло має бути комфортним, екологічним, інноваційним та не обмежуватися тільки стінами квартири. Наявність розширеної інфраструктури біля будинку є необхідністю для життя сучасної людини. Стресова ситуація локдауна довела ефективність концепцій нульового кілометра по якій побудовані ЖК компанії.

Як карантин змінив вимоги до житла? фото 1Як карантин змінив вимоги до житла? фото 1

Всі проекти KAN володіють яскравою індивідуальністю і задають планку розвитку всього ринку. Наприклад, ЖК Комфорт Таун був першим успішним прикладом комплексної забудови в Україні та навіть подарував свою назву цілому класу нерухомості. Его фотографії були на осінній презентації Apple, Samsung включив його фото в офіційні заставки, але найголовніше що ЖК оживив весь район і зробив його привабливим. Вежі преміум-комплексу Tetris Hall стали новим лендмарком центру столиці і показали можливість створення всеосяжної інфраструктури екстра-класу на невеликій ділянці.

Як карантин змінив вимоги до житла? фото 2 1Як карантин змінив вимоги до житла? фото 2

Зараз паралельно реалізуються 4 масштабні проекти: завершується реалізація останніх черг Комфорт Тауна, триває будівництво ЖК Respuplika, Файна і UNIT.Home (спільно з UDP). Розташовані в різних районах столиці, абсолютно різні за стилем, їх об'єднує яскрава, виразна, надихаюча архітектура з широкою лінійкою Pro-планувань і особливою увагою до інфраструктури.

Житлові комплекси здаються в експлуатацію з ландшафтним дизайном, різноманітними дитячими та спортивними майданчиками. Особлива увага приділяється соціальній складовій: в кожному комплексі - дитячі садки та школи власної мережі А +.

Перші поверхи будинків здаються в оренду бізнесу під прорахований набір послуг, де обов'язково присутні продовольчі магазини, банківські та поштові відділення, аптеки тощо.

Завдяки такій продуманій та збалансованій інфраструктурі навіть в умовах жорсткого карантину жителі комплексів мають доступ у кроковій доступності до всіх необхідних послуг, а головне вони можуть вести активний спосіб життя, дотримуватися соціальної дистанції та забезпечувати повноцінне фізичне навантаження на свіжому повітрі.

Як карантин змінив вимоги до житла? фото 3 2Як карантин змінив вимоги до житла? фото 3

Наприклад, в перших чергах Respuplika організована Академія спорту мережі А +, де можна пограти в волейбол, баскетбол, футбол і Paddle-Tennis, тренуватися в TRX-зонах, брати в прокат велосипеди, гіроскутери та інший спортивний інвентар безкоштовно. А в Tetris Hall жителі насолоджуються басейном, кінотеатром і BBQ на даху в самому центрі столиці. Там же, в тапцях можна відвести дитину в дитячий садок Academy Ecoland A +, не покидаючи територію ЖК. Родзинкою Файна Таун є незвичайні дитячі комплекси, парки з сакурами та березами, а також майже 3 км променад, з пішохідними та велодоріжками, що об'єднує весь комплекс. У всіх проектах KAN працює власна анімаційна команда, яка забезпечує цікавий і різноманітне дозвілля для жителів на постійній основі.

Як карантин змінив вимоги до житла? фото 4 3Як карантин змінив вимоги до житла? фото 4

Але найголовніше  — гармонійна і різноманітна інфраструктура формує відповідальне ком'юніті. Яскравий приклад проекти Файна Таун, і Respublika, де жителі сортують сміття, який управляюча компанія відправляє на переробку. Тепер такий відповідальний підхід впроваджується в усіх комплексах від KAN.

UNIT.Home (спільно з UDP) створюється за зеленим стандартам BREEAM як частина екосистеми інноваційного парку UNIT.City та стане першим розумним комплексом країни. Тут буде впроваджена автоматична система управління і моніторингу інженерних систем будівель, система відеоспостереження з алгоритмами розпізнавання осіб та нетипової поведінки, дистанційного вимірювання температури і багато іншого. Додаткові функції безпеки - патрульні дрони, інтернет з захистом від кібератак.

Відповідаючи за зростаючі нові вимоги до нерухомості, KAN розробляє проекти, від заміських будинків до футуристичних комплексів в центрі столиці. Пріоритетами залишаються високі стандарти і надійність виконання зобов'язань. За 20 років роботи KAN здає всі об'єкти в обіцяний термін, часто навіть випереджаючи їх.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах