Прихопи рукавички: львів’ян кличуть на Погулянку на унікальне прибирання

Прихопи рукавички: львів’ян кличуть на Погулянку на унікальне прибирання. Фото: Варіанти.

Прихопи рукавички: львів’ян кличуть на Погулянку на унікальне прибирання. Фото: Варіанти.

Події
08 липня 2020 13:20

Львів’ян кличуть на прибирання лісопарку «Погулянка» за допомогою унікального мобільного додатку EcoHike, створеного львівськими інженерами. Вже цієї суботи, 11 липня, о 10:00 вперше в історії міста для організації прибирання буде використано повністю безкоштовний оновлений мобільний додаток EcoHike від GlobalLogic. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Прибирання лісопарку відбудеться із дотриманням соціальної дистанції та інших протиепідеміологічних заходів.

«Зараз ми все більше помічаємо зростання екологічної свідомості серед населення. Серед частини молоді це навіть стає трендом. Саме такій категорії населення буде цікавим та корисним цей додаток. Використовуючи його, практика реалізації спільного прибирання парку буде не лише корисною, але і простою» — розповіла керівниця управління інформаційних технологій Львівської міської ради Олена Гунько.

Долучитись до спільної події можна на Фейсбук.

Прихопи рукавички: львів’ян кличуть на Погулянку на унікальне прибирання. Прихопи рукавички: львів’ян кличуть на Погулянку на унікальне прибирання.

Львів’ян кличуть на Погулянку на унікальне прибирання.Львів’ян кличуть на Погулянку на унікальне прибирання.

Зазначимо, що EcoHike — це платформа, що вже об'єднує тисячі небайдужих українців та допомагає зробити наше довкілля чистішим. За допомогою додатку EcoHike під Apple iOS та Google Android користувачі можуть відмічати на мапі засмічення, які вони не в змозі прибрати самотужки, або ж шукати та допомагати очистити мітки, створені іншими користувачами. Лише минулого року за допомогою EcoHike активісти прибрали понад 1 тонну побутового сміття.

Додамо, що застосунок можна використовувати навіть без підключення до інтернету, тобто у найвіддаленіших куточках України.

Нагадаємо, доки одні нарікають на нудні карантинні будні вдома, небагатослівні львівські хлопці згуртувалися, аби прибрати від сміття частину Левандівки. Не шукали підмоги у соцмережах, не просили їм допомогти реманентом, рукавичками і сміттєвими пакетами, не обіцяли напоїти чаєм із печивом після закінчення прибирання, а просто стали до роботи. Левандівка змінилася до невпізнання

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах