Водіям на замітку: на Личакові змінили правила руху

На Личакові запровадили зміни в дорожньому русі. Фото: Роман Балук

На Личакові запровадили зміни в дорожньому русі. Фото: Роман Балук

Події
08 липня 2020 13:38

Від 8 липня у Львові на вулиці Тракт Глинянський запровадили зміни в організації дорожнього руху на перехресті з вулицею Колумба і на ділянці від вулиці Голинського до Колумба. Читайте всі новини Львова за сьогодні. 

Як повідомили у Личаківській районній адміністрації, на виконання рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху, на вулиці Колумба запроваджується реверсний рух — з 23:00 до 14:00 дозволено рух в напрямку від вулиці Тракт Глинянський до Ніщинського, а з 14:00 до 23:00 дозволяється рух від Ніщинського до Тракту Глинянського.

Окрім цього, при виїзді на Тракт Глинянський з вулиці Колумба дозволено поворот праворуч та ліворуч. Ділянка вулиці Тракт Глинянський від Голинського до  Колумба, яка раніше була односторонньою, тепер буде з двостороннім рухом. Для забезпечення здійснення лівого повороту нанесено дорожню розмітку 1.4, яка позначає ділянку доріг, де заборонено зупинку.

Також тепер буде заборонено паркування на вулиці Личаківській, від Пасічної до Яловець. Місце зупинки перенесено у кишеню для паркування.

Відповідні дорожні знаки та розмітку вже встановили.

Нагадаємо, у Львові на тиждень буде перекрито рух транспорту на вулиці Моршинській.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах