Є відповідь: коли з’явиться гаряча вода у Франківському і Сихівському районах

Коли з’явиться гаряча вода у Франківському і Сихівському районах. Фото: pexels.com (умовне)

Коли з’явиться гаряча вода у Франківському і Сихівському районах. Фото: pexels.com (умовне)

Події
08 липня 2020 15:19

У Львівській міськраді розповіли, коли з’явиться гаряча вода у Франківському і Сихівському районах. Відтак, мешканцям згаданих районів розпочнуть відновлювати подачу гарячої води з суботи, 11 липня. Читайте всі новини Львова на VG Львів.

«З понеділка ми розпочали процес відновлення подачі гарячої води нашим споживачам після гідравлічних випробувань. Робимо це поетапно, адже не всі мережі одночасно можемо ввести в роботу, бо на деяких ще тривають роботи з ліквідації виявлених пошкоджень. У суботу, 11 липня, будемо розпочинати відновлення подачі гарячої води мешканцям Франківського і Сихівського районів, які обслуговує ТЕЦ-1», — повідомив під час сьогоднішньої апаратної наради Валентин Вольський, директор ЛМКП «Львівтеплоенерго.

За інформацією диспетчерської служби ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на зараз гарячу воду отримує 352 будинків, які обслуговує підприємство. Це 11 будинків — у Галицькому районі (100%), 111 — у Личаківському районі (98%), 222 — у Шевченківському (83%) і 4 — у місті Винники, 4 — у Франківському районі.

Нагадаємо, у зв’язку з ремонтними роботами після гідравлічних випробувань теплових мереж, не до всіх будинків відновлять гаряче водопостачання.

Гідравлічні випробування у Львові: навіщо тижнями мучитись без гарячої води

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах