Втік з колонії: на Львівщині затримали 37-річного вбивцю

На Львівщині затримали 37-річного вбивцю. Фото: static.zakon.kz (умовне)

На Львівщині затримали 37-річного вбивцю. Фото: static.zakon.kz (умовне)

Події
08 липня 2020 16:46

З дрогобицької виправної колонії втік засуджений за вбивство чоловік. 37-річного уродженця Тернопільщини оперативно затримали сьогодні вночі, 8 липня.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, до правоохоронців звернулись працівники колонії, які помітили відсутність одного із засуджених в колонії.

«До розшуків втікача були задіяні співробітники Дрогобицького відділу поліції, а також інших служб поліції Львівщини. Проведеними заходами правоохоронці спільно з співробітниками колонії протягом години розшукали засудженого у місті Дрогобич, затримали та повернули його у виправний заклад», - йдеться у повідомленні.

За даними Zaxid.net, 37-річний уродженець Тернопільської області відбував покарання на дільниці соціальної реабілітації колонії – це місце, де немає охорони, за засудженими лише здійснюється нагляд, також їм дозволяють працювати за межами дільниці. У вівторок, 7 липня, він не повернувся з місця праці у дільницю і працівники колонії повідомили про його зникнення.

Чоловік відбуває покарання в колонії з червня 2013 року. Термін його покарання мав би закінчитись у 2023 році. Після цього інциденту у колонії проведуть перевірку, щоб з’ясувати причини втечі засудженого, а також вирішуватимуть питання щодо призначення покарання.

Слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.393 Кримінального кодексу України – втеча з місця позбавлення волі або з-під варти. Чоловікові загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах