Породілля померла, дитина стала інвалідом: у Бориславі судитимуть чотирьох лікарів

Породілля померла, дитина стала інвалідом: у Бориславі судитимуть чотирьох лікарів. Фото: Unsplash.com (умовне).

Породілля померла, дитина стала інвалідом: у Бориславі судитимуть чотирьох лікарів. Фото: Unsplash.com (умовне).

Події
10 липня 2020 09:50

У Бориславі, що на Львівщині, через смерть 32-річної породіллі судитимуть чотирьох лікарів. Слідчі вже повідомили медикам Центральної міської лікарні Борислава про підозри у неналежному виконанні професійних обов’язків. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як встановили правоохоронці, внаслідок неналежного виконання лікарем-анестезіологом, двома акушерами-гінекологами та хірургом своїх обов’язків, померла породілля, а здоров’ю її новонародженої дитини було завдано непоправної шкоди.

Повідомляється, що у вересні 2018 року у Центральну міську лікарню Борислава поступила вагітна 32-річна мешканка міста. Під час пологів, які пройшли за кілька днів, стан здоров’я породіллі різко погіршився, що стало наслідком неналежного виконання лікарями своїх професійних обов’язків. За кілька днів після пологів, жінка померла, а новонароджена дитини стала інвалідом.

«Співробітникам Центральної міської лікарні Борислава - лікарю-анестезіологу, двом акушерам-гінекологам та хірургу слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень», - йдеться у повідомленні поліції.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, лікарі "швидкої" прокляли львів’янина, який викликав їх до безпритульного.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах