Вистрелив та втік: львів’янин прострелив ногу охоронцеві госпіталю у Винниках

Львів’янин прострелив ногу охоронцеві госпіталю у Винниках. Фото: pexels.com (умовне)

Львів’янин прострелив ногу охоронцеві госпіталю у Винниках. Фото: pexels.com (умовне)

Події
13 липня 2020 15:10

Ще в п’ятницю, 10 липня, на території однієї з лікарень у місті Винники сталась стрілянина – львів’янин прострелив ногу працівнику цивільної охорони медзакладу та втік. Читайте всі новини Львова на VG Львів.

«На місці події поліцейські виявили 63-річного працівника цивільної охорони, львів’янина, з наскрізним пораненням ноги. Встановлено, що між ним та іншим чоловіком виник конфлікт, під час якого зловмисник вистрелив потерпілому в ногу з предмета, схожого на револьвер Флобера, спричинивши поранення», - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, що стріляв в охоронця – ним виявився 63-річний житель Львова. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Поліцейські вилучили у нього зброю та скерували на експертне дослідження.

Пістолет, з якого здійснили постріл. Фото поліціїПістолет, з якого здійснили постріл. Фото поліції

Слідчі Личаківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

За даними ZAXID.NET, було поранено охоронця Львівського обласного госпіталю інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках. Цей медзаклад є одним із основних на Львівщині, де лікують хворих на коронавірус.

Нагадаємо, 28 червня близько 1:47 на вулиці Володимира Великого у Львові сталась масова бійка зі стріляниною.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах