Відео: п’яний львів'янин збив 16-річну дівчину і втік

У Львові п’яний водій збив 16-річну дівчину і втік. Фото (умовне): glavcom.ua

У Львові п’яний водій збив 16-річну дівчину і втік. Фото (умовне): glavcom.ua

Події
20 липня 2020 10:01

У Львові п’яний водій збив 16-річну дівчину на Сихові і втік з місця події. За кермом автомобіля був 33-річний львів’янин. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

ДТП трапилась близько 22:00 у суботу, 18 липня на вул. Морозній. Автомобіль Daewoo Lanos наїхав на 16-річну дівчину, яка стояла на дорозі. Одразу після наїзду водій покинув місце події.

Очевидці аварії одразу подзвонили у поліцію і назвали колір та марку автомобіля. Патрульні за вказаним орієнтуванням знайшли машину з ознаками ДТП на вул. Зубрівській.

«Патрульні встановили адресу проживання водія. Вдома була лише мама керманича. Вона сказала, що син поїхав ще в обід і додому не повертався», – розповіли у патрульній поліції.

Поліцейські зателефонували до чоловіка і повідомили йому, що він має негайно повернутися на місце ДТП. Львів'янин визнав, що здійснив наїзд на дівчину. Він пояснив, що не впорався з керуванням на мокрій дорозі. За його словами, після ДТП він перехвилювався, тому вирішив поїхати з місця події. Водій намагався запевнити поліцейських, що випив 200 грам горілки після аварії.

Дівчину, яка постраждала у ДТП, з різними травмами забрали у лікарню.

Нагадаємо, увечері 15 липня нетверезий водій вчинив ДТП, після якої сховався вдома. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах