Маленька перемога: у Львові кількість одужалих вперше перевищила кількість захворілих

Маленька перемога: у Львові кількість одужалих вперше перевищила кількість захворілих. Фото: hromadske.ua

Маленька перемога: у Львові кількість одужалих вперше перевищила кількість захворілих. Фото: hromadske.ua

Події
21 липня 2020 17:04

У Львові за добу кількість одужалих від коронавірусу вперше перевищила кількість захворілих. Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі радіо «Львівська хвиля», станом на сьогодні, 21 липня, кількість осіб, які одужали, перевищила кількість тих, які захворіли у Львові. Також спостерігається зменшення кількості звернень за ПЛР-тестуванням. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Станом на 21 липня у місті Лева та в області підтверджено 8229 випадків інфікування коронавірусом, з них 212 — летальні. За вчорашню добу лабораторні центри провели 646 ПЛР-тестів, з яких 114 — позитивні. Серед них 30 — львів`яни.

Як повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії корона вірусу Галина Слічна, від ускладнень COVID-19 померло 212 людей, а 1726 пацієнтів – одужало.

Статистик на Львівщині. Фото: ЛМРСтатистик на Львівщині. Фото: ЛМР

За весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 6869 осіб, госпіталізовані — 1327, на амбулаторному лікуванні — 5542 особи, виписані — 1135 осіб. Зараз у лікарні перебуває 190 осіб, з них в реанімації — 5 осіб, на апаратні ШВЛ — 3 особи.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 48 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні - 53 пацієнти, у лікарні швидкої медичної допомоги — 83 пацієнти.

Нагадаємо, в Україні карантин триватиме до кінця літа.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах