Поспішив назустріч смерті: з’явилися подробиці смертельної трощі на Львівщині за участі іноземця

Поспішив назустріч смерті: з’явилися подробиці смертельної трощі на Львівщині за участі іноземця. Фото: "Варта 1".

Поспішив назустріч смерті: з’явилися подробиці смертельної трощі на Львівщині за участі іноземця. Фото: "Варта 1".

Події
22 липня 2020 09:17

Правоохоронці розповіли подробиці смертельної аварії, яка сталася на стаціонарному посту "Плай" у Стрийському районі Львівської області. За кілька хвилин до моторошної автотрощі вони дали вказівку водію зупинитися, але той не послухався і лише збільшив швидкість. Читайте всі новини Львова і Львівської області.

За словами поліцейських, дорожньо-транспортна пригода сталася 21 липня о 12:50, на автодорозі Київ – Чоп. Нарядом поліції здійснювалась зупинка автомобіля Infinity G35 coupe, під керуванням громадянина Йорданії, який не виконав вимогу зупинки та продовжував збільшувати швидкість руху в напрямку Львова.

Поспішив назустріч смерті: з’явилися подробиці смертельної трощі на Львівщині за участі іноземця. Фото: Варта 1. Поспішив назустріч смерті: з’явилися подробиці смертельної трощі на Львівщині за участі іноземця. Фото: Варта 1.

«При виїзді з с. Угерсько Стрийського району зазначений автомобіль спричинив лобове зіткнення з автомобілем Peugeot Partner, під керуванням мешканця с. Підбірці Пустомитівського району, 1972 року народження», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Infinity і водій автомобіля Peugeot загинули на місці пригоди. Пасажирка автомобіля Peugeot, мешканка села Підбірці Пустомитівського району, 1974 року народження, госпіталізована. У неї cтрус головного мозку, забій грудної клітки, забій верхніх кінцівок".

Нагадаємо, на трасі Львів-Шегині п’яний водій спричинив масштабну ДТП, в якій постраждали п’ятеро людей. Аварія салася сьогодні, 21 липня, біля Бартатова Городоцького району, що на Львівщині.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах