Незабутня подорож: у Волосянці перекинувся квадроцикл із туристами

Незабутня подорож: у Волосянці перекинувся квадроцикл з туристами. Фото: Depositphotos.com.

Незабутня подорож: у Волосянці перекинувся квадроцикл з туристами. Фото: Depositphotos.com.

Події
23 липня 2020 09:47

У Карпатах перекинувся квадроцикл із туристами, жінка – у лікарні. Дорожньо-транспортна пригода сталась у середу, 22 липня, близько 21.45, у селі Волосянка Сколівського району, що на Львівщині. Читайте найголовніші новини Львова і Львівської області.

Як встановили поліцейські, 49-річний мешканець Київської області, керуючи квадроциклом, на грунтовій дорозі не впорався з керуванням і перекинувся. Постраждала його 47-річна пасажирка, також мешканка Київщини, її госпіталізували. Водій відбувся переляком. 

«За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні поліції.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 21 липня у Карпатах 38-річний турист зі Львова на квадроциклі вирішив переїхати гірську річку. Однак під час переправи його знесла течія.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах