Знайшли винного: в автотрощі біля Угерська звинуватили лелеку

Знайшли винного: в автотрощі біля Угерська звинуватили лелеку. Фото: Варта 1.

Знайшли винного: в автотрощі біля Угерська звинуватили лелеку. Фото: Варта 1.

Події
24 липня 2020 14:35

В аварії, яка сталася 23 липня біля Угерська, що у Стрийському районі Львівської області, звинуватили лелеку. Великий птах зненацька влетів у лобове скло вантажівки, через що сильно постраждало чотири людини. Читайте всі новини Львова і Львівської області за сьогодні.

Як йдеться у сюжеті ТСН, лелека опинився не в тому місці, не в той час. Він летів дуже низько, а в цей момент по трасі їхала вантажівка.

Знайшли винного: в автотрощі біля Угерська звинуватили лелеку. Фото: Варта 1. Знайшли винного: в автотрощі біля Угерська звинуватили лелеку. Фото: Варта 1.

Птах врізався в лобове скло, водій зреагував, автоматично крутнув кермо. У результаті фура вилетіла на зустрічну смугу і зіткнулася з мікроавтобусом. Обидва автомобілі загорілися.

Трьох людей з мікроавтобуса госпіталізували, вони у важкому стані. Водій фури теж нині перебуває в лікарні, у нього травмв ноги.

Інформації про стан лелеки немає. Швидше за все, нещасний загинув миттєво.

Нагадаємо, 21 липня о 12:50, на автодорозі Київ – Чоп сталася смертельна аварія, в якій загинули двоє чоловіків, а за життя жінки нині боряться лікарі. За кілька хвилин до моторошної автотрощі поліцейські дали вказівку водію Infinity зупинитися, але той не послухався і лише збільшив швидкість. При в'їзді в Угерсько він врізався у Peugeot.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах