Просто пожартував: поліцейські розшукали блогера, який закрив кошеня у банці

Просто пожартував: поліцейські розшукали блогера, який закрив кошеня у банці. Фото: поліція Львівщина.

Просто пожартував: поліцейські розшукали блогера, який закрив кошеня у банці. Фото: поліція Львівщина.

Події
26 липня 2020 16:57

Поліцейські розшукали молодого чоловіка, який закрив кошеня у банці й похизувався цим у соцмережі. Читайте всі новини Львова і Львівської області за сьогодні.

Червоноградські правоохоронці опублікували фото живодера. Як видно зі світлини, молодику вже не так весело, як було тоді, коли мордував тварину. У рухах він тримає кошеня, над яким знущався. На щастя, маля живе.

Просто пожартував: поліцейські розшукали блогера, який закрив кошеня у банці.Просто пожартував: поліцейські розшукали блогера, який закрив кошеня у банці.

Після «фотосесії» хлопця повезли у Сокальське відділення поліції для проведення перевірки та внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом жорстокого поводження з тваринами. Усім небайдужим громадянам правоохоронці подякували за допомогу.

Керівник пресслужби патрульної поліції Львова Катерина Рибій зазначила, що молодий чоловік вже записав ще один сторіс, зазначивши, що це невдалий жарт і банка була відкрита. З кошеням все добре.

Нагадаємо, на Львівщині молодий чоловік, який називає себе Юрою Сорокою, законсервував кошеня у банці, виклавши відповідні фото в Інстаграмі. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах