Що сталося: з ТРЦ King Cross Leopolis поспіхом вивели 5 тисяч людей

Що сталося: з ТРЦ King Cross Leopolis поспіхом вивели 5 тисяч людей. Фото: Fest4u.com.

Що сталося: з ТРЦ King Cross Leopolis поспіхом вивели 5 тисяч людей. Фото: Fest4u.com.

Події
27 липня 2020 08:54

Вчора, 26 липня, з торгово-розважального центру King Cross Leopolis, що на Стрийській у Львові, евакуювали 5 тисяч людей. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, близько 19:55 на електронну адресу колцентру СБУ у Києві, надійшло повідомлення про замінування ТРЦ King Cross Leopolis у Львові. Вимоги, які могли б не допустити вибуху, не висувалося. На місце події негайно виїхали надзвичайники, правоохоронці, медики й інші вахівці.

«З приміщень ТРЦ було виведено 5000 осіб (4700 відвідувачів та 300 персоналу ТРЦ). О 21:45 год. обстеження приміщень та прилеглої території ТРЦ завершено, жодних вибухових пристроїв, речовин та предметів які б становили загрозу життю і здоров’ю громадян, могли б спричинити знищення та пошкодження майна не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Проводяться заходи по виявленню особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, правоохоронці затримали чоловіка, який у ніч проти 24 липня надав неправдиве повідомлення про замінування АЗС у Новояворівську. Поліцейським знадобилося кілька годин, аби розшукати і затримати аноніма. Читайте всі новини Львова і Львівської області.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах