Розбив три авто і хотів втекти: п’яний винуватець ДТП біля Львова намагався підкупити копів

П’яний винуватець ДТП біля Львова намагався підкупити копів. Фото поліції

П’яний винуватець ДТП біля Львова намагався підкупити копів. Фото поліції

Події
27 липня 2020 16:13

Сьогодні, 27 липня, близько опівночі біля Львова п’яний водій розбив три автомобілі, намагався втекти з місця пригоди, а потім ще й запропонував хабар поліцейським. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, ДТП сталась на автодорозі Львів-Краковець біля села Перше Наконечне.

Водій авто «Opel Vectra», 26-річний мешканець міста Яворів, під час обгону врізався в автобус, а після цього, за інерцією, зіштовхнувся з вантажівкою DAF з напівпричіпом.

Винуватець намагався втекти, але технічний стан автомобіля не дозволив це зробити. Коли приїхали патрульні, керманич спробував втекти від них пішки, та за кількасот метрів інспектори його наздогнали.

П’яний винуватець ДТП біля Львова намагався підкупити копів. Фото поліціїП’яний винуватець ДТП біля Львова намагався підкупити копів. Фото поліції

«У мешканця Львівщини були очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. На місце події прибула група підтримки згаданої особи, орієнтовно 10-15 чоловік. Від перевірки на стан сп'яніння він відмовився. Також, не мав документів», - йдеться в повідомленні поліції.

Водій не розгубився і запропонував патрульним 200 доларів, аби ті не складали протокол за нетверезе керування. Натомість патрульні викликали слідчо-оперативну групу Яворівського відділу поліції.

На керманича склали два протоколи: за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Окрім того, винесли на нього постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. Також, чоловікові загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Нагадаємо, 27 липня на Львівщині сталася моторошна автотроща. ДТП  між автомобілями Нива і Лексус відбулася неподалік Буська, біля села Дубина.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах