Не позаздриш: українець втретє захворів на коронавірус

Не позаздриш: українець втретє захворів на коронавірус. Фото: Львівська міськрада.

Не позаздриш: українець втретє захворів на коронавірус. Фото: Львівська міськрада.

Події
30 липня 2020 09:23

У Тернопільській області виявили чоловіка, який утретє захворів на коронавірусну хворобу. Про це заявив начальник управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Богайчук.

«В області зареєстровано декілька повторних випадків захворювання на Covid-19. Є хворий, який захворів уже втретє. Ми повинні розуміти, що, навіть, перехворівши коронавірусною інфекцією, це не убезпечує нас від повторного захворювання», – повідомив Богайчук.

За його словами, ситуація з Covid-19 на Тернопільщині погіршується: продовжують хворіти 1075 людей, із них 144 – на стаціонарному лікуванні. 

«Близько 30 хворих у важкому стані. Це пов’язано з тим, що люди не до кінця розуміють складність ситуації із захворюваністю, яка і виникає через недотримання саме карантинних заходів», – вважає він.

Нагадаємо, станом на ранок 30 липня в Україні зафіксували 1197 нових випадків коронавірусу. Всього за час пандемії хворобу підтвердили у 68794 людей. На щастя, одужали 38154 українців, з яких 760 за добу 29 липня. Померли 1673 (+23) пацієнти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах