Ідеальне місце: на балконі Андрія Садового зніматимуть містичний трилер

Ідеальне місце: на балконі Андрія Садового зніматимуть містичний трилер. Фото: Міхеіл Саакашвілі.

Ідеальне місце: на балконі Андрія Садового зніматимуть містичний трилер. Фото: Міхеіл Саакашвілі.

Події
03 серпня 2020 10:57

Кінокомпанія Solar Media Entertainment планує у вересні знімати у Львові фільм, в якому місто відіграватиме ключову роль. Знімальна група вважає, що найкращою локацією для цього може бути балкон міського голови. Андрій Садовий погодився. Читайте найцікавіші новини Львова за сьогодні.

Згідно із сюжетом фільму, до Львова приїздить важливий гість — кардинал із Ватикану, якого приймає міська влада. Він має прочитати месу для людей.

Ідеальне місце: на балконі Андрія Садового зніматимуть містичний трилер. Фото: Львівська міськрада. Ідеальне місце: на балконі Андрія Садового зніматимуть містичний трилер. Фото: Львівська міськрада.

 «Ми зніматимемо містичний трилер у не дуже поширеному жанрі. Усі дії фільму відбуватимуться в нічному Львові. У нас Львів буде повноцінним персонажем: герой ходить реальними вуличками міста, Віденським двориком, аеропортом, науковою бібліотекою, площею Двірцевою тощо», — розповів кінорежисер Стас Капралов.

Нагадаємо, на Львівщині стартували зйомки історичного фільму «Легенда  Стрия», який є частиною реалізації масштабного регіонального проекту «Легенди нашого краю». Кінофільм «Легенда Стрия» - це захоплююча повість про надзвичайну долю сина саксонського лицаря,  що опиняється на Галичині. В головних ролях зніматимуться відомі діячі мистецтва та культури Стрийщини, Сколівщини та Львівщини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах