Біля Львова водій Ford збив 4-річного хлопчика та втік: дитина в лікарні

Біля Львова водій Ford збив 4-річного хлопця та втік. Фото: НГС (умовне)

Біля Львова водій Ford збив 4-річного хлопця та втік. Фото: НГС (умовне)

Події
04 серпня 2020 10:48

Напередодні, 3 серпня, водій «Ford Focus» на автодорозі неподалік Львова збив 4- річного хлопця та втік з місця ДТП. Дитину госпіталізували до лікарні. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, автопригода сталась близько 20:30 у селі Хоросно Пустомитівського району.

Відомо, що автівкою керував 42-річний мешканець Стрия. Водій наїхав на 4 річного хлопця, постраждалий є мешканцем села Хоросно, після чого залишив місце пригоди.

Внаслідок інциденту дитину госпіталізували в дитячу клінічну лікарню з численними травмами, а саме – закрито-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійними саднами лівої половини обличчя, тупою травмою грудної клітки, закритим перелом зовнішньої третини правої ключиці, забійною садиною лівої половини грудної клітки та лівої нижньої кінцівки.

Обставини події з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, 3 серпня біля Львова сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода.  Під колесами вантажівки загинув 34-річний львів'янин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах