Перевір свої: у львівському парку виявили схованку з автомобільними номерами

Перевір свої: у львівському парку виявили схованку з автомобільними номерами. Фото: yur-pomoshch.info.

Перевір свої: у львівському парку виявили схованку з автомобільними номерами. Фото: yur-pomoshch.info.

Події
04 серпня 2020 15:36

У львівському парку виявили схованку з автомобільними номерами і чоловіка, який саме збирався поповнити її новими «трофеями». На невідомого, який намагався заховати у парку «Погулянка» автомобільні номерні знаки, правоохоронці натрапили 30 липня. 28-річного молодика доставили у відділок. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Як повідомили у поліції Львівщини, правоохоронці встановили, що 28-річний львів’янин, раніше судимий за крадіжки, причетний до викрадення  щонайменше п’яти номерних знаків. Він пропонував автовласникам повернути їх за винагороду в сумі 200 гривень, залишаючи записки на лобовому склі машин. 

У львівському парку виявили схованку з автомобільними номерами. Фото: поліція Львівщини.У львівському парку виявили схованку з автомобільними номерами. Фото: поліція Львівщини.

«Слідчі  територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті -  позбавлення волі на строк до п’яти років», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на вулиці Городоцькій у Львові невідомі побили та пограбували чоловіка.

Досудове розслідування вже завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах