Не просто ремонт: фірму Козловського оштрафували на 170 тисяч гривень

Просто ремонт: фірму Козловського оштрафували на 170 тисяч гривень. Фото: Вікіпедія.

Просто ремонт: фірму Козловського оштрафували на 170 тисяч гривень. Фото: Вікіпедія.

Події
05 серпня 2020 15:57

Фірму львівського депутата Григорія Козловського оштрафували на 170 тисяч гривень за самовільні роботи у пам’ятці архітектури. Йдеться про будівельні роботи у дворі на вулиці Січових Стрільців, 2 у Львові. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Як пише Zaxid.net, роботи у чотириповерховому будинку, що був зведений у 1846–47 роках, проводить фірма «Еліт-Нерухомість», яка належить родичам відомого бізнесмена Григорія Козловського, – Меланії та Петру Козловським. Під час засідання комісії юрист Григорія Козловського Олексій Різник, який представився представником фірми, заявив, що там проводять ремонтні роботи і він не розуміє у чому звинувачують компанію.

Проте, як наголосила начальниця управління охорони історичного середовища Львівської міськради Лілія Онищенко, у пам’ятці архітектури місцевого значення проводять будівельні роботи без дозволів.

«Тут ведуться роботи, які, очевидно, не мають нічого спільного з поточним ремонтом, це також і не реставраційні роботи, а скоріше будівельні роботи. Мені вдалось обстежити цю пам’ятку. Фактично там ведуться роботи у підвалі і на усіх поверхах, жодних дозвільних документів мені не надали», – розповіла Лілія Онищенко.

Заступник міського голови та голова адміністративної комісії Андрій Москаленко пояснив, що протягом кількох тижнів представники мерії намагаються отримати дозвільні документи щодо проведення робіт у будинку на Січових Стрільців, 2. Однак таких документів ТзОВ «Еліт-Нерухомість» не надає. Фірмі виносили припис про зупинення робіт, але роботи у пам’ятці архітектури не припинили.

Нагадаємо, у мережу виклали вісім невідомих світлин Личакова 1960 року, зроблених відомим львівським фотографом Юліаном Дорошем.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах