Не стало відомого львівського бізнесмена Михайла Коропецького

Не стало відомого львівського бізнесмена Михайла Коропецького. Фото: leopolis.news.

Не стало відомого львівського бізнесмена Михайла Коропецького. Фото: leopolis.news.

Події
06 серпня 2020 09:56

Відійшов у вічність львівський підприємець, власник компанії «Сігма» Михайло Коропецький. Чоловіка не стало 5 серпня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Щирі співчуття рідним та близьким. Прикро, що так рано відходять люди, котрі могли б ще багато зробити для своїх колективів, для міста», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Що стало причиною смерті відомого львівського бізнесмена у міськраді не повідомляють. Проте, як написав на своїй сторінці у "Фейсбук" голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, висловлюючи співчуття рідним покійного, Михайло Коропецький хворів на коронавірус.

Відійшов у вічність львівський підприємець, власник компанії «Сігма» Михайло Коропецький. Відійшов у вічність львівський підприємець, власник компанії «Сігма» Михайло Коропецький.

Зазначимо, що Михайло Коропецький народився в 1958 році. Був гендиректором ТзОВ «Спільне підприємство «СІГМА». Раніше також був віце-президентом Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати «ICC Ukraine».

Нагадаємо, що станом на ранок 6 серпня у Львові та на Львівщині 10420 підтверджених випадків інфікування коронавірусом, з яких з яких 197 – позитивні результати.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах