Розпочався набір поліцейських офіцерів громади: кого шукають

Розпочався набір поліцейських офіцерів громади: кого шукають.

Розпочався набір поліцейських офіцерів громади: кого шукають.

Події
11 серпня 2020 09:33

У Львівській області розпочався набір поліцейських офіцерів громади. Подачу онлайн-анкет відкрили 10 серпня. Шукають поліцейських офіцерів громади для 22 об’єднаних територіальних громад. Участь у конкурсі можуть взяти співробітники поліції з досвідом роботи не менше ніж півтора року, вищою освітою та водійським посвідченням. Читайте всі новини Львова і Львівської області за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, для того, аби стати офіцером громади, необхідно подати анкету на сайті Нацполіції України за посиланням, обравши громаду, в котрій є бажання працювати.

Збір анкет триватиме до 27 серпня. Після цього кандидати пройдуть тестування, у тому числі - за допомогою поліграфа. Далі майбутніх офіцерів громад очікує 2,5-місячне навчання, де головна увага приділятиметься практичним заняттям під кураторством діючих офіцерів громад.

Розпочався набір поліцейських офіцерів громади: кого шукають. Розпочався набір поліцейських офіцерів громади: кого шукають.

Після успішного проходження навчання поліцейські офіцери отримають формений одяг і зброю. Своєю чергою, ОТГ, де працюватиме офіцер, має забезпечити його робочим кабінетом та кімнатою відпочинку, оргтехнікою, побутовою технікою та канцелярськими товарами. Крім того, поліцейському офіцеру громади надається автомобіль, повністю забезпечений паливно-мастильними матеріалами, обладнаний сейфом та всім необхідним. Є також можливість забезпечення  службовим житлом на території громади.

«Серед переваг роботи поліцейського офіцеру громади також є те, що він планує свій робочий тиждень та не залежить від графіку територіальних підрозділів поліції, несе службу виключно на своїй дільниці та не залучається до інших заходів», - йдеться у повідомленні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах