Знай наших: фото з львівської електрички перемогло в міжнародному проєкті

Фото з львівської електрички перемогло в міжнародному проєкті. Фото: Артур Абрамів

Фото з львівської електрички перемогло в міжнародному проєкті. Фото: Артур Абрамів

Події
11 серпня 2020 14:38

Львівський художник та фотограф документаліст Артур Абрамів переміг в міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему «World Public Transport». Чоловік представив фото з електрички.

«Участь у висвітленні цієї теми брали фотографи з усього світу і з численних подань було вибрано 32 найкращі фотографії і визначено лише 3 переможці. Абрамів став єдиним українцем, який увійшов до цього проєкту та зайняв 1 місце», - йдеться в повідомленні Львівської міської ради.  

Метою проєкту було зобразити розмаїття видів громадського транспорту з усього світу, який є характером, візитівкою та синонімом свого міста. Артур Абрамів представив світлину з електрички Львівської залізниці напрямку «Мукачево-Львів», зроблену ним у 2018 році десь у Карпатських горах.

Ця фотографія опублікована на головному сайті NatGeo та буде надрукована у серпневому номері видання National Geographic Traveller India.

Нагадаємо, львівська квартира, що у будівлі 1892−1896 років, опинилася у світовому виданні про архітектуру ArchDaily. Автори проєкту переосмислили традиційну гуцульську етніку і втілили її в австрійському неоренесансі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах