Досигналився: на Пасічній мотопатруль випадково спіймав п’яного водія

На Пасічній мотопатруль спіймав п’яного водія. Фото: Патрульна поліція Львівської області

На Пасічній мотопатруль спіймав п’яного водія. Фото: Патрульна поліція Львівської області

Події
11 серпня 2020 16:28

Напередодні, 10 серпня, на вулиці Пасічній у Львові сталась аварія, обійшлось без потерпілих. Повз місце пригоди намагався проїхати п’яний водій, та не вдалось – мотопатруль його затримав.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, один з учасників ДТП зупинився на пішохідному переході, а інший – трохи осторонь.

Позаду розбитого автомобіля «Nissan Leaf» стояло авто «Daewoo», водій якого наполегливо сигналив, аби той продовжив рух. Він не зрозумів, що сталася аварія.

Коли поліцейські дали водію «Daewoo» вказівку проїжджати, керманич спромігся проїхати ще 20 метрів і зупинився посеред перехрестя. Інспектори підійшли до авто та помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Ці здогадки підтвердила перевірка на пристрої Drager – результат 2,98 проміле.

Результат перевірки на алкотестері. Фото поліціїРезультат перевірки на алкотестері. Фото поліції

На 37-річного чоловіка винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП (порушення правил зупинки). Також на львів'янина склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП – керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

На місце події прийшов тверезий друг керманича і забрав автомобіль.

Нагадаємо, у Львові на очах у патрульних трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди за участі п’яних водіїв. Одна ДТП відбулася увечері неділі, 9 серпня, на вулиці Варшавській, інша — в ніч на понеділок, 10 серпня, на перехресті вулиць Пасічна-Медова Печера.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах