Будь обережним: у Львові оголосили жовтий рівень небезпеки

Будь обережним: у Львові оголосили жовтий рівень небезпеки. Фото: 24 канал.

Будь обережним: у Львові оголосили жовтий рівень небезпеки. Фото: 24 канал.

Події
12 серпня 2020 09:48

У Львові оголосили жовтий рівень небезпеки. Про це повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

"12 серпня вночі та вранці місцями туман видимістю 200 – 500 метрів (І рівень небезпечності, жовтий)", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що "жовитий" рівень небезпеки означає, що погодні умови несуть реальну загрозу для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. У такий день надзвичайники радять людям бути максимально обережними.

До слова, у разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, слід повідомляти на «Гарячу лінію міста Львова» за коротким номером: 1580.

Додамо, що 12 серпня синоптики прогнозують у Львові мінливу хмарність, проте без істотних опадів. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура, вночі 12 – 14°, вдень 24 – 26° тепла. Радіаційний фон становить 11 мкР/год.

Нагадаємо, 20 червня Львів знову затопило. Води було настільки багато, що в деяких місцях зупинився рух транспорту, натомість на вулиці з'явилися човни. Відповідні фото і відео львів'яни опублікували у мережі. Дехто знімав з вікна своєї затишної квартирки, а хтось опинився сам на сам зі стихією на зупинці громадського транспорту чи під дашком магазину. Води було так багато, що міські каналізації просто не справлялися. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах