За хворих і припинення епідемії: у Львові виставлять унікальну фігуру Богородиці

За хворих і припинення епідемії: у Львові виставлять унікальну фігуру Богородиці. Фото: unsplash.com (умовне)

За хворих і припинення епідемії: у Львові виставлять унікальну фігуру Богородиці. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
15 серпня 2020 09:37

У храмі св. Йоана Павла ІІ (Львів-Сокільники) 14 та 15 серпня, на вшанування свята Внебовзяття Пресвятої Діви Марії, виставлять фігуру Матері Божої Цариці Миру — покровительки міжнаціональної та католицької єдності. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Також молитимуться за лікарів, хворих та припинення епідемії.

За хворих і припинення епідемії: у Львові виставлять унікальну фігуру Богородиці фото 1За хворих і припинення епідемії: у Львові виставлять унікальну фігуру Богородиці фото 1

"Коли в храмі, пристосованому після війни до східної літургії, встановлено іконостас, поставлено фігури Христа і Марії на ньому. Парафіянам дуже подобались ці історичні фігури. Коли почала працювати римо-католицька каплиця, настоятель церкви Різдва передав ці фігури, котрі з XIX ст. належали римо-католицькій громаді. Урочисте встановлення в каплиці було знаком братньої єдності. В новому храмі фігури будуть встановлені на Господні та Марійні свята. Вперше Фігура Матері Божої буде виставлена на вшанування свята Внебовзяття Пресвятої Діви Марії: 14 серпня о 19.00 год та 15 серпня о 09.00 та 10.30 год. Марія підтримує міжнаціональне примирення і католицьку єдність братів. Будемо молитись також за лікарів, хворих та припинення епідемії", — повідомив отець Григорій Драус, настоятель храму св. Йоана Павла ІІ.

За хворих і припинення епідемії: у Львові виставлять унікальну фігуру Богородиці.За хворих і припинення епідемії: у Львові виставлять унікальну фігуру Богородиці.

Додамо, що храм св. Йоана Павла ІІ розташований на вул. Стрийській, 6 (перша зупинка після автовокзалу у напрямку «Ашану»).

Нагадаємо, молоду дівчину з Рясного постриг у монахині відлучений від церкви священик Василь Ковпак. Незважаючи на те, що був відлучений ще 12 років тому, Ковпак продовжує здійснювати богослужіння на Рясному. Через скарги парафіян та священиків на діяльність Ковпака у 2017 році Львівська єпархія УГКЦ додатково наголосила на тому, що його відлучення від УГКЦ залишається в силі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах