«Я, «Побєда» і Берлін»: у Львові зніматимуть фільм за книжкою Кузьми

«Я, «Побєда» і Берлін»: у Львові зніматимуть фільм за книжкою Кузьми. Фото: Moemisto.ua.

«Я, «Побєда» і Берлін»: у Львові зніматимуть фільм за книжкою Кузьми. Фото: Moemisto.ua.

Події
13 серпня 2020 16:47

У Львові стартують зйомки фільму за книжкою Андрія Кузьменка (Кузьми) «Я, «Побєда» і Берлін». Компанія «ЕТ ПОІНТ» разом з компанією «Стар Медіа», за підтримки Держкіно, вже приступили до зйомок ігрового національного повнометражного фільму. З 17 по 27 серпня зйомки триватимуть у Львові. Читайте найцікавіші новини Львова.

Комедія за мотивами повісті Андрія Кузьменка розповість історію хлопця Кузьми, який придбав перше в своєму житті авто під маркою «Побєда». Готовий разом із нею підкорювати цілий світ, герой вирушає зі своїм товаришем Бардом до Берліну. Проте ні сам Кузьма, ні Бард не підозрюють, які шалені пригоди чекають на них, а також того, що повернуться вони з цієї подорожі вже зовсім іншими людьми.

Режисером-постановником фільму є Ольга Ряшина. Автори адаптації сценарію — Анатолій Крим та Олексій Комаровський. Продюсерами стрічки виступили Олексій Терентьєв та Артем Доллежаль.

Кінопроект комедії за однойменним романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка стрічки складає 27 мільйонів гривень — 75% загальної вартості виробництва фільму.

Реліз фільму в Україні заплановано на 2021 рік.

Нагадаємо, на Львівщині стартували зйомки історичного фільму «Легенда  Стрия», який є частиною реалізації масштабного регіонального проекту «Легенди нашого краю».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах