Нічні пригоди: підлітки на мотоциклі врізалися у Ford Focus

Нічні пригоди: підлітки на мотоциклі врізалися у Ford Focus.  Фото: Politeka.net.

Нічні пригоди: підлітки на мотоциклі врізалися у Ford Focus. Фото: Politeka.net.

Події
16 серпня 2020 09:32

На Львівщині 15-річні хлопці на мотоциклі врізалися в автомобіль. Аварія сталася на Дрогобиччині у ніч проти 16 серпня. Читайте більше новин Львова і Львівської області за сьогодні.

Як повідомили Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, аварія сталася приблизно о 00:30 у селі Опака. Відбулось лобове зіткнення автомобіля Ford Focus з мотоциклом марки Spark 150, яким керував 15-річний хлопець.

Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав перелом лівої нижньої кінцівки, ВЧМТ; пасажирка мотоцикла 2005 року народження, отримала ЗЧМТ, струс головного мозку, травма грудної клітки, відкритий перелом середньої третини лівої стегнової кістки зі зміщенням, відкритий перелом кісток лівого передпліччя зі зміщенням, рана кисті з пошкодженням сухожилків-розгиначів, травматичний шок 1 ступеня. Потерпілі госпіталізовані у Дрогобицьку МЛ №1. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, в аварії, яка сталася поблизу села Пасіки-Зубрицькі, що у Пустомитівському районі Львівщини, постраждали восьмеро людей. Серед них – дитина. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах