Прем’єр-міністр сказав: головна причина спалаху COVID-19 – весілля та релігійні обряди

Головна причина спалаху COVID-19 – весілля та релігійні обряди. Фото: nova.rs (умовне)

Головна причина спалаху COVID-19 – весілля та релігійні обряди. Фото: nova.rs (умовне)

Події
17 серпня 2020 17:45

На заході України серед основних причин спалаху COVID-19 вважають весілля та релігійні обряди. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

Уряд перевірятиме лікарні, щоб бути готовими до другої хвилі COVID-19, якщо вона настане восени. В свою чергу поліція посилить роботу щодо дотримання карантинних заходів громадянами, адже нині виявлено 114 тисяч порушень при використанні додатку «Дій вдома».

Також Шмигаль зазначив, що ситуація з поширенням коронавірусу непроста в усьому світі – про це свідчить близько 22 мільйони заражень і майже 800 тисяч смертей.

«Має бути комплексний підхід. Люди стомилися від коронавірусу не лише в Україні, а й по всьому світу. Про це свідчить міжнародний досвід. Протистояння COVID-19 – це співпраця держави та людей, і ми, звісно, очікуємо розуміння. Як держава ми маємо зробити все від нас залежне, щоб стримати коронавірус», – наголосив Володимир Зеленський.

До слова, раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що головною причиною спалаху коронавірусу є богослужіння в церквах, особливо в селах.

Нагадаємо, станом на 08:00 понеділка, 17 серпня, у Львові та на Львівщині 12079 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. З них 334 — летальні. На щастя,  3261 людина вже одужала.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах