На Львівщині втопилися троє чоловіків

На Львівщині втопилися троє чоловіків. Фото: Babruysk.by (умовне).

На Львівщині втопилися троє чоловіків. Фото: Babruysk.by (умовне).

Події
18 серпня 2020 09:39

На Львівщині за добу втопилися троє чоловіків. Наймолодшому – 38 років, найстаршому – 57 років. Читайте всі новини Львова і Львівської області за сьогодні.

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, у понеділок, 17 серпня, о 12:35 у місті Дрогобич водолази дістали тіло чоловіка зі ставка на вулиці Самбірська. Особу нещасного вже встановлено. Це мешканець Дрогобича, 1971 року народження. Він втопився під час купання у неділю, 16 серпня

Того ж дня о 16:25 у селі Ставки Яворівського району, у місцевій водоймі аварійно-рятувальною маневреною групою Львівської Центральної рятувально-водолазної служби було виявлено та піднято на поверхню тіло 38-річного львів’янина. За попередньою інформацією, він втопився під час відпочинку 16 серпня.

Також 17 серпня близько 18:20 у Яворові, у місцевій водоймі, що на вулиці Івана Хрестителя під час відпочинку втопився мешканець села Чернилява Яворівського району. Чоловікові було 57 років. Його тіла досі не знайшли. Пошуки будуть проводитись сьогодні, 18 серпня.

Правила безпеки на воді.Правила безпеки на воді.

Нагадаємо, біля Львова втопився 13-річний хлопчик. Трагедія сталася 30 липня, близько 19:10 у селі Жорниська Яворівського району. Дитина пірнула у воду і не виплила.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах