Затиснуло конвеєрною стрічкою: на шахті в Червонограді загинув чоловік

На шахті в Червонограді загинув чоловік. Фото: Олександр Клімов

На шахті в Червонограді загинув чоловік. Фото: Олександр Клімов

Події
21 серпня 2020 12:26

Вчора, 20 серпня, на шахті «Червоноградська» внаслідок аварійної ситуації загинув чоловік. Гірничого майстра затиснуло конвеєрною стрічкою, внаслідок отриманих травм шахтар помер. Читайте найцікавіші новини Львова та області.

Про інцидент повідомив депутат Червоноградської міськради Олександр Клімов.

Як додали в пресслужбі поліції Львівщини, інцидент трапився близько 17:05. Загиблим є 39-річний мешканець міста Червоноград. Чоловік отримав тілесні ушкодження, перебуваючи в шахті на глибині 500 метрів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

«Гірка звістка з шахти 2 «Червоноградська» (ДП Львіввугілля). Через несумісні з життям травми загинув гірник Олександр Лукаш 1981 року народження. Трагедія сталася, коли працівник вугледобувного підприємства знаходився на пересипі конвеєрних стрічок. Як повідомляють з місця, врятувати життя члена великої родини Незалежної профспілки гірників України не вдалося», - прокоментував інцидент Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

Поліцейські встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 17 серпня на будівництві на вулиці Малоголосківській у Львові знайшли труп. Чоловік впав з четвертого поверху під час виконання робіт.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах