Проси зцілення: на Львівщину привезли мощі святих апостолів Петра і Павла

На Львівщину привезли мощі святих верховних первоапостолів Петра і Павла. Фото: synod.ugcc.ua

На Львівщину привезли мощі святих верховних первоапостолів Петра і Павла. Фото: synod.ugcc.ua

Події
25 серпня 2020 10:07

На Львівщину привезли мощі святих верховних первоапостолів Петра і Павла. Принесення мощів відбулося у катедральному соборі Сокальсько-Жовківської єпархії.

Як повідомили на сайті синоду УГКЦ, мощі святих апостолів привіз із вічного міста Риму владика Іриней Білик, канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре.

Фото: synod.ugcc.uaФото: synod.ugcc.ua

За словами Митрополита Ігоря, колись людей оздоровляла тінь, яка падала від апостолів на людей, а тут частина мощей. Просити у молитві до них потрібно зцілення.

 «Папа Франциск говорить, що життя апостолів не було безхмарним, бо апостол Петро зрікся Христа, а апостол Павло переслідував першу спільноту християн. Вони є свідками прощення, адже у Господі знайшли любов, значно більшу за їхнє падіння. Зі святої Сповіді знаходимо шлях до навернення. Будьмо їхніми послідовниками у самопожертві, відданості, проповідуванні та утвердженні Христового Царства. Щоб ми були активними свідками віри, правди та переможної любові, як і наші воїни на сході України, що готові голови покласти за волю нашої Батьківщини», — сказав владика Іриней.

Фото: synod.ugcc.uaФото: synod.ugcc.ua

Нагадаємо, у Соборі святого Юра для вшанування виставляли мощі святого Шарбеля.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах