Фото не для слабкодухих: дорогу біля Львова завалило курячими рештками

Дорогу біля Львова завалило курячими рештками. Фото: Mizez (умовне).

Дорогу біля Львова завалило курячими рештками. Фото: Mizez (умовне).

Події
02 вересня 2020 09:26

Дорогу біля Львова завалило курячими рештками. Неприємний інцидент стався із водієм фури біля села Гамаліївка, що у Пустомитівському районі Львова у вівторок, 1 вересня. Читайте більше новин Львова.

Як повідомили очевидці у спільноті «Варта 1», опублікувавши відповідні фото, в фури відкрився борт і на дорогу посипались курячі трупи.

Дорогу біля Львова завалило курячими рештками. Фото: Варта 1.Дорогу біля Львова завалило курячими рештками. Фото: Варта 1.

«Чоловік перевозив із фермерського господарства здохлу курятину в супермаркет (закреслено) на утилізацію», - так підписав своє фото очевидець.

Відомо, що чоловік перевозив із фермерського господарства здохлих курей на утилізацію. Під час руху у нього випадково відкрився причеп, з якого на дорогу висипалася курятина. Недоступними дя проїзду виявилися 320 метрів квадратних дороги. Сморід біля Гамаліївки був нестерпний. Дорога певний час була заблокована.

У пресслужбі Патрульної поліції Львівщини повідомили, що на чоловіка склали адмінпротокол за статтею 139 (пошкодження автомобільних доріг). Йому загрожує штраф у 340 гривень. Аби звільнити дорогу від курячих решток знадобилося декілька годин.

Нагадаємо, у лісі в Жовківському районі на Львівщині викинули гори «делікатесів». Тисячі мертвих равликів чи те, що від цих слимаків залишилось, просто відвантажили на лісовій галявині.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах