Вірусне відео: щира першокласниця з Турскавця стала зіркою мережі

Вірусне відео: щира першокласниця з Турскавця стала зіркою мережі. Скріншот із відео.

Вірусне відео: щира першокласниця з Турскавця стала зіркою мережі. Скріншот із відео.

Події
04 вересня 2020 13:52

Першокласниця з Трускавця, що на Львівщині, сама того не очікуючи, стала зіркою мережі, просто щиро відповідаючи на запитання журналістки. Відео з відповіддю про те, чому вона хоче до школи вже стало вірусним. Читайте найцікавіші новини Львова і Львівської області.

Репортаж про перший день у середній загальноосвітній школі №3 у вівторок, 1 вересня, знімали журналісти YouTube-каналу "Трускавець Онлайн".

Місцева журналістка Ніна Федько звернулася до першокласниці з запитанням: «Чому ти хочеш до школи?». Шестирічна Адель на це відповіла: «Тому що тут ми будемо гратись, потім підемо вчитися, потім ще підемо вчитися, потім в іншу підемо школу, потім - інститут, і так на роботу, і потім помремо". 

Трускавецька школа №3 завдяки щирій першокласниці прославилася на усю країну. Фото:.03247.com.uaТрускавецька школа №3 завдяки щирій першокласниці прославилася на усю країну. Фото:.03247.com.ua

Юзерів потішило таке зізнання новоспеченої школярки, на що вони відреагували схвальними відгуками: "Коротко і по суті", "Зате правду сказала", "Класний план", "А вийти заміж?", "І додати нічого".

У п’ятницю, 4 вересня, розповідь дівчинки з англійськими титрами опублікували на одній з найбільших світових платформ шерингу мемами 9GAG, зібравши близько кількох сотень коментарів. Користувачі пишуть, що їм незвично чути українську мову на такому популярному ресурсі, а фразу дівчинки називають «ідеальним описом життя».

Нагадаємо, також у мережі набирає популярності відео зіткнення міського голови Львова Андрія Садового з електронним табло. Відео з короткою назвою "Бамц".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах