Остеохондроз не вирок: як відтермінувати появу захворювання та лікування препаратом «Сольвенцій»

Остеохондроз не вирок: як відтермінувати появу захворювання та лікування препаратом «Сольвенцій».

Остеохондроз не вирок: як відтермінувати появу захворювання та лікування препаратом «Сольвенцій».

Події
04 вересня 2020 14:29

Малорухливий спосіб життя, як відомо, негативно впливає на різні системи організму, але, мабуть, найбільше на опорно-рухову.

Для того, щоб тіло слухалося, суглоби були пластичними, руху впевненими, а кістки міцними, ми ходимо в спортзал, плаваємо, бігаємо ранком, займаємося танцями чи хоча б просто багато гуляємо. Але часом і цього буває недостатньо. Офісна робота, поїздки в транспорті, сидіння за комп'ютером вдома - все це залишає свій відбиток та впливає на стан хребта. Міжхребетні диски стають тоншими, а кісткова тканина розростається. Внаслідок цього скорочується відстань між хребцями, окремі зони можуть деформуватися і передавлювати нервові закінчення, через що людина стає ще менш рухливим. Ця хвороба називається остеохондроз.

Незважаючи на те, що найчастіше біль в спині, попереку, шийному відділі і в цілому проблеми з хребтом часто переслідують людей похилого віку, в сучасному світі проблема остеохондрозу вже давно перестала бути хворобою літніх людей. Ще зі школи багато хто звик жартувати "про радикуліт", який, власне, є наслідком розвитку остеохондрозу. І насправді, багато хто вже з юною пори починає страждати від перших ознак цієї серйозної хвороби. Остеохондроз не з'являється в організмі людини одномоментно, як вірус. Він - наслідок нестачі руху протягом усього життя, неякісних подушок, матраців, надлишкової маси тіла, надмірних навантажень і травм хребта.

Лікарі всього світу закликають людей не лінуватися і не уникати фізичних навантажень, однак робити це потрібно в помірних кількостях, щоб не перенапружуватися, і враховувати фізіологічні чинники. Також для профілактики остеохондрозу фахівці рекомендують уникати сидіння і сну на надмірно м'яких меблях, проводити розминки між періодами малої активності, уникати тривалого стояння (краще ходити туди-назад) і в цілому не терпіти дискомфорт в хребті тривалий час.

Якщо ви вже знайомі з проблемою остеохондрозу, ви напевно чули про різні народні засоби, здатні допомогти позбутися неприємних відчуттів через хворобу, що розвивається. Серед порад є і зігріваючі компреси на основі спирту і різних добавок на зразок алое вера, меду, календули і картоплі. Сольові примочки, що здатні зняти набряклість із запалених ділянок тіла, і ванни з морською сіллю, які не тільки допомагають місцево, а й здатні поліпшити загальний імунний стан організму. Проте, дані засоби хоч і є ефективними в боротьбі з дискомфортними відчуттями, повинні проводитися щадно і не мають використовуватись у гострій стадії захворювання. У таких випадках краще звернутися до лікарських засобів.

Один з лікарських засобів, здатних боротися з остеохондрозом - "Сольвенцій". Це гомеопатичний лікарський засіб, який бореться з відкладенням солей на поверхні суглобів, що викликають появу шпор і наростів. Ці характерні проблеми добре знайомі всім, хто страждає на остеохондроз.

Лікарський засіб "Сольвенцій" сприяє поліпшенню стану завдяки своєму докладно продуманному складові. У формі спиртового розчину препарат містить в собі гомеопатичні розведення кальцію фториду D12, сірки D12, плауна булавоподібного D12, барбарису звичайного D6 і туї західної D6. "Сольвенцій" впливає на регуляцію обміну речовин і таким чином сприяє зміцненню організму. Завдяки цьому процесу починається розсмоктування відкладення солей в проблемних ділянках. "Сольвенцій" вживають у складі комплексної терапії при лікуванні остеохондрозу.

Остеохондроз не вирок: як відтермінувати появу захворювання та лікування препаратом «Сольвенцій»  фото 1Остеохондроз не вирок: як відтермінувати появу захворювання та лікування препаратом «Сольвенцій» фото 1

Гомеопатичні лікарські засоби не новинка для українців. З 1997 року "Українська фармацевтична компанія" займається виробництвом і реалізацією різних лікарських засобів на основі натуральної сировини, які застосовуються для лікування широко поширених захворювань.

Гомеопатичні препарати допомагають досягти поліпшення стану пацієнта шляхом використання малої кількості діючих речовин, а значить не формують у організму звикання до високих дозувань і стимулюють його роботу. Ці препарати комплексно впливають на організм людини, забезпечують нормалізацію обмінних процесів і допомагають знижувати дозування лікарських засобів до мінімуму. Всі препарати гомеопатичної медицини мають в складі компоненти натурального походження, які при використанню показують динаміку тривалої результативності. До того ж, ці засоби часто стоять в рази дешевше засобів ортодоксальної медицини.

Перед застосуванням обов'язково ознайомтеся з інструкцією і проконсультуйтеся з лікарем. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах