Наркотики – зло: у Львові митник на Range Rover збив поліцейського на ровері

Наркотики – зло: у Львові митник на Range Rover збив поліцейського на ровері. Фото: ZAXID.NET.

Наркотики – зло: у Львові митник на Range Rover збив поліцейського на ровері. Фото: ZAXID.NET.

Події
04 вересня 2020 17:28

У центрі Львова 36-річний митник на Range Rover, двічі порушивши правила дорожнього руху, збив поліцейського на велосипеді. ДТП сталася ще у середу, 2 вересня, однак її подробиці стали відомі зараз. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили в патрульній поліції Львівщини, 2 вересня близько 14:00 велопатрульні помітили, як водій автомобіля Range Rover виїхав з вулицю Рилєєва, де організовано односторонній рух, та повернув на Матейка. Відтак, він двічі порушив вимоги дорожнього знаку «В'їзд заборонено». Коли автомобіль ненадовго призупинився, велопатрульний встиг повідомити водієві про вчинене порушення та попросив його зупинитися. Однак 36-річний мешканець Львівщини не відреагував і продовжив рух.

Коли на Дорошенка він призупинився в потоці автомобілів, велопатрульний знову під'їхав до нього і дав вказівку зупинитися. Через відчинене вікно свого авто водій сказав, що не зупиниться, а потім різко рушив з місця та заднім колесом здійснив наїзд на велопатрульного.

Наркотики – зло: у Львові митник на Range Rover збив поліцейського на ровері. Фото: ZAXID.NET.Наркотики – зло: у Львові митник на Range Rover збив поліцейського на ровері. Фото: ZAXID.NET.

У результаті постраждалого патрульного забрала «швидка» із травмою ноги. Також внаслідок ДТП було пошкоджено велосипед.

Згідно з висновком медиків, водій Range Rover перебував у стані наркотичного сп’яніння.

За даними активістів Pitbull Lviv, за кермом позашляховика, який вчинив наїзд на велопатрульного, був діючий працівник Галицької митниці Дмитро Семеряк.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах