Оля Полякова, Наталія Могилевська та Олег Кензов привітали Костянтинівку з Днем міста

Оля Полякова, Наталія Могилевська та Олег Кензов привітали Костянтинівку з Днем міста

Оля Полякова, Наталія Могилевська та Олег Кензов привітали Костянтинівку з Днем міста

Події
07 вересня 2020 10:08

5 вересня місту Костянтинівка Донецької області виповнилося 150 років. Фонд Бориса Колеснікова спільно з міською радою зробив подарунок місцевим жителям: організував масштабний концерт з виступом відомих естрадних виконавців.

«Ювілей Костянтинівки - це наше спільне свято. Він об'єднав усіх, хто любить місто і працює на його благо. З Костянтинівкою нас пов'язують роки дружби та плідної співпраці. Тут мій Фонд реалізує безліч благодійних проектів і програм. Так, на базі Костянтинівського професійного ліцею функціонує наша Школа кухарського мистецтва, а в міжшкільному УПК нами відкрита перша в Україні соціальна автошкола. Щорічно в День знань і День Миколая юні костянтинівців отримують від Фонду та ХК «Донбас» солодкі подарунки та фірмові рюкзаки зі шкільним приладдям. Тут ми реалізуємо наші соціальні акції по установці ліфтів у багатоповерхівках міста і дитячих майданчиків у дворах; реставрації пам'яток Другої світової війни. Ми оновлюємо матеріально-технічну базу в навчальних закладах; організовуємо поїздки талановитої молоді Костянтинівки по Україні і на провідні світові галузеві виставки; надаємо адресну допомогу юним спортсменам. Не забуваємо і про допомогу медичним закладам міста в боротьбі з коронавірусом. Я дуже вірю в щасливе майбутнє Костянтинівки, і ми творимо його вже сьогодні. Так, наприклад, компанія «Конті» планує будівництво нової фабрики з сучасним технопарком, а в планах Фонду та ХК «Донбас» – побудувати спортивно-концертний комплекс з льодовою ареною і басейном на 2 500-3 000 місць», – каже Борис Колесніков, Президент благодійного Фонду.

На концерті виступала Наталя МогилевськаНа концерті виступала Наталя Могилевська

До вечора місцевий Парк культури і відпочинку заповнили гості свята, для яких були облаштовані фотозони, спортивні локації, ярмарок майстрів, проводилися майстер-класи для дітей. Зі сцени улюблене місто вітали місцеві творчі колективи, юні співаки і танцюристи, а кавер-бенд MoonJam радував хітами в сучасній обробці.

Зі сцени улюблене місто вітали місцеві творчі колективи, юні співаки і танцюристи, а кавер-бенд MoonJam радував хітами в сучасній обробці.Зі сцени улюблене місто вітали місцеві творчі колективи, юні співаки і танцюристи, а кавер-бенд MoonJam радував хітами в сучасній обробці.

Наталя Могилевська, Олег Кензов та Оля Полякова влаштували тригодинний запальний концерт, якого Костянтинівка до цього вечора ще не бачила. Привітавши присутніх з ювілеєм міста, вони виконали свої найвідоміші композиції, а публіка дружно їм підспівувала.

Для жителів Костянтинівки виступав Олег КензовДля жителів Костянтинівки виступав Олег Кензов

Загалом гостями яскравого і незабутнього свята від Фонду Бориса Колеснікова стали більше 10 000 гостей. Усі присутні - від малого до великого – отримали заряд гарного настрою і позитивних емоцій, яких в карантин багатьом так не вистачає. «Ми сміливо можемо назвати сьогоднішній захід подією року в Костянтинівці, прекрасним приводом провести час з друзями та сім'ями. Ми дуже скучили за живим спілкуванням і відчуттям свята. Сьогодні це все надолужили – побули разом, побачили улюблених зірок, натанцювалися. Спасибі Борису Вікторовичу за такий подарунок, він завжди розуміє наші потреби. А скільки всього він зробив і продовжує робити для нашого міста! А як він дбає про нашу молодь! Дуже його поважаю і від щирого серця ще раз дякую за свято», – розповідає Ірина Агапова, мешканка Костянтинівки.

Місцевим жителям дуже сподобався концертМісцевим жителям дуже сподобався концерт

Нагадаємо, Фонд Бориса Колеснікова 12 років реалізує благодійні ініціативи в Донецькій області. За цей час він надав всебічну підтримку тисячам школярів і студентів регіону.

Фонд Бориса Колеснікова спільно з міською радою зробив подарунок місцевим жителям: організував масштабний концерт з виступом відомих естрадних виконавців.Фонд Бориса Колеснікова спільно з міською радою зробив подарунок місцевим жителям: організував масштабний концерт з виступом відомих естрадних виконавців.
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах