Торкався і гладив: на Личакові чоловік на дитячому майданчику чіплявся до дівчаток

Торкався і гладив: на Личакові чоловік на дитячому майданчику чіплявся до дівчаток.Фото: unsplash.com (умовне).

Торкався і гладив: на Личакові чоловік на дитячому майданчику чіплявся до дівчаток.Фото: unsplash.com (умовне).

Події
09 вересня 2020 09:51

У Личаківському районі Львова викрили чоловіка, який чіпляється до дівчаток. Підсідає на лавку, де бавляться діти, а тоді починає торкатися і гладити. Про це у спільноті «Варта 1» повідомив свідок неприємного інциденту. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як розповів випадковий свідок Володимир, який врятував дитину від великих неприємностей, інцидент стався на вулиці Шафарика.

«Щойно на майданчику по вул. Шафарика став свідком, як не зовсім тверезий чоловік підсів на лавку, де сиділи дівчатка віком 7-10 років, почав до них торкатися, гладити. Діти злякалися, розбіглися, але одну з них він встиг зловити за руку, встав з лавки і збирався з нею кудись іти. Дівчинка почала проситися: «Чи ви могли би мене відпустити?».  Я підбіг, забрав його руку від дитини, не стримуючи емоцій вияснював хто він, чи знає дітей, куди вів дитину...  Інших дорослих на майданчику не було в той момент. Згодом батьки наляканих дітей викликали поліцію. Батьки, будьте  обережні. Ось фото цього чоловіка», - йдеться у дописі.

Торкався і гладив: на Личакові чоловік на дитячому майданчику чіплявся до дівчаток. Фото: Варта 1 .Торкався і гладив: на Личакові чоловік на дитячому майданчику чіплявся до дівчаток. Фото: Варта 1 .

Торкався і гладив: на Личакові чоловік на дитячому майданчику чіплявся до дівчаток. Батьки викликали поліцію. Фото: Варта 1 .Торкався і гладив: на Личакові чоловік на дитячому майданчику чіплявся до дівчаток. Батьки викликали поліцію. Фото: Варта 1 .

Як повідомила керівниця пресслужби Патрульної поліції у Львівській області Катерина Рибій, мама дівчинки відмовилася писати заяву у поліцію.

Нагадаємо, у Сихівському лісі помітили ексгібіціоніста. Чоловік, ховаючись у кущах, спостерігав за дітьми та вдовольняв себе. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах