Прийшов на прийом: Львівська мерія шукає власників кота

Прийшов на прийом: Львівська мерія шукає власників кота. Фото: Євген Бойко.

Прийшов на прийом: Львівська мерія шукає власників кота. Фото: Євген Бойко.

Події
10 вересня 2020 12:07

З дерева біля львівської Ратуші, що над балконом міського голови, зняли кота, який не міг самостійно спуститися вниз. Кіт домашній, з ошийником, доглянутий і дуже дружелюбний. Тепер шукають господарів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За словами директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка, тварину зняли сьогодні, 10 вересня. Нині вона тимчасово мешкає у міськраді.

Прийшов на прийом: Львівська мерія шукає власників кота. Фото: Євген Бойко.Прийшов на прийом: Львівська мерія шукає власників кота. Фото: Євген Бойко.

"Чотирилапий львів`янин хотів потрапити на прийом до мера. Сьогодні зранку цього милого мешканця міста зняли з дерева над балконом міського голови. Сам злізти не міг. Важливо: кіт домашній, з ошийником, доглянутий і дуже дружелюбний Чекаємо на господарів: 210 кабінет або тел. 032 297 59 05", - написав Євген Бойко.

Нагадаємо, у мережу виклали фото львівського мера зі стадом гусей. Світлину робочої зустрічі міського голови Львова Андрія Садового та директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка з місцевими мешканцями під пильним наглядом стада гусей опублікувала керівниця пресслужби Львівської міськради Христина Процак.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах