Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців

У Львові затримали молодих наркоторговців. Фото: поліція Львівської області

У Львові затримали молодих наркоторговців. Фото: поліція Львівської області

Події
15 вересня 2020 13:43

Напередодні, 14 вересня, у Львові затримали двох молодих наркоторговців. Хлопці підозріло поводились та намагались втекти від правоохоронців, тож поліцейські вирішили доставити їх у Шевченківський відділ поліції.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, затриманими виявились мешканці Житомирської області віком 20 та 21 рік.

Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 1Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 1

Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 2 1Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 2

«Під час поверхневого огляду поліцейські виявили в одного з чоловіків 19 полімерних згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб «амфетамін», пакети з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб «канабіс», та кристалічною речовиною, схожою на психотропний засіб «ПВП», а в іншого – 10 згортків з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб «канабіс» та 6 згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб «амфетамін», - йдеться в повідомленні поліції.

Один із чоловіків мав з собою ключ від камери зберігання, у якій поліцейські виявили та вилучили один полімерний пакет з «амфетаміном», 2 полімерних пакети з «канабісом», один пакет з кристалічною речовиною, схожою на психотропний засіб «ПВП» та дві елекронні ваги. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

  • Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото
  • Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 1
  • Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 2
  • Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 3
  • Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 4
  • Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 5
  • Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 6
  • Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото 7

Обламали кайф: у Львові затримали молодих наркоторговців фото

Правоохоронці відкрили за фактами кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Тепер хлопцям загрожує штраф від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи до 2 років, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі до 5 років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження наркотичних та психотропних засобів, а також причетність зловмисників до скоєння інших кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, на вулицях міста побільшало львів’ян з наркотиками. Лише за 2 вересня на вулицях Львова правоохоронці затримали трьох чоловіків зі забороненими речовинами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах