Хильнула зайвого: львів’янка забула, що відвела дитину у садок, і заявила про її зникнення

Хильнула зайвого: львів’янка забула, що відвела дитину у садок, і заявила про її зникнення. Фото: unsplash.

Хильнула зайвого: львів’янка забула, що відвела дитину у садок, і заявила про її зникнення. Фото: unsplash.

Події
17 вересня 2020 17:14

П’яна 34-річна львів'янка заявила про зникнення доньки, відвівши її зранку у дитсадок. Неприємний інцидент стався сьогодні, 17 вересня, близько 12:40. Дедальніше читайте на VG Львів.

Як повідомили у поліції Львівщини, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 34-річної жінки про те, що на вулиці Шпитальній у Львові  зникла її чотирирічна донька. За словами матері, вона на кілька хвилин відволіклась та втратила дівчинку з поля зору, коли та каталась на самокаті. Жінка помітила відсутність дитини та спершу намагалась розшукати її самостійно, а коли це їй не вдалось - звернулась за допомогою у поліцію.

"За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції, до розшуку дівчинки були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські. Невдовзі правоохоронці розшукали дитину – весь цей час вона перебувала у дитячому садку, куди зранку її привели батьки. На момент виявлення дівчинка спала у своєму ліжечку в дитячій групі", - йдеться у повідомленні.

П'яна жінка - біда в хаті: львів’янка забула, що відвела дитину у садок, і заявила про її зникнення.П'яна жінка - біда в хаті: львів’янка забула, що відвела дитину у садок, і заявила про її зникнення.

З матір’ю, у якої були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, поліцейські провели профілактичну бесіду, окрім того, на неї складено протокол про адміністративне правопорушення за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб та невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей.

Нагадаємо, 16 вересня у Львові 9-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки. Внаслідок падіння з дев'ятого поверху дитина загинула миттєво.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах