Не словом, а ділом: мер Львова з дружиною і сином прибрали парк "Цитадель"

Не словом, а ділом: мер Львова з дружиною і сином прибрали парк "Цитадель". Фото: Львівська міськрада.

Не словом, а ділом: мер Львова з дружиною і сином прибрали парк "Цитадель". Фото: Львівська міськрада.

Події
21 вересня 2020 10:48

Міський голова Львова Андрій Садовий із дружиною Катериною Кіт-Садовою та сином Антонієм долучилися до наймасштабнішої екоподії цієї осені World Cleanup Day. Центральною локацією цьогоріч став парк "Цитадель". Читайте всі новини Львова і Львівської області.

Всесвітній день прибирання World Cleanup Day, який з 2015 року проводить Всеукраїнський молодіжний рух Let's do it Ukraine, відбувся 19 вересня.

Міський голова Львова Андрій Садовий із Сином Антонієм прибирають сміття у парку «Цитадель». Фото: Львівська міськрада.Міський голова Львова Андрій Садовий із Сином Антонієм прибирають сміття у парку «Цитадель». Фото: Львівська міськрада.

Парк «Цитадель» став центральною локацією World Cleanup Day у 2020 році у Львові. Фото: Львівська міськрада.Парк «Цитадель» став центральною локацією World Cleanup Day у 2020 році у Львові. Фото: Львівська міськрада.

«Коли ти йдеш на такі акції з дітьми, то ти маєш гарантію, що вони, коли виростуть, теж будуть прибирати. Інші методи не працюють. Лише власний приклад. А взагалі, це важливо, тому що будь-які добрі речі в місті, в країні, вони потребують чистоти. І дуже часто — чистоти фізичної. Будь-які реформи мають починатися з чистоти. Тому Львів — місто чисте. А парки — це наші легені. Тому треба тут прибирати постійно, бо ти не можеш цього зробити раз і назавжди. Регулярно працювати, прибирати", — сказав Андрій Садовий.

Дружина мера Львова Катерина Кіт-Садова прибирає сміття у Львівському парку. Фото: Львівська міськрада.Дружина мера Львова Катерина Кіт-Садова прибирає сміття у Львівському парку. Фото: Львівська міськрада.

«Парки — це наші легені. Тому треба тут прибирати постійно, бо ти не можеш цього зробити раз і назавжди», — сказав Андрій Садовий. Фото: Львівська міськрада.«Парки — це наші легені. Тому треба тут прибирати постійно, бо ти не можеш цього зробити раз і назавжди», — сказав Андрій Садовий. Фото: Львівська міськрада.

Парк «Цитадель» став центральною локацією World Cleanup Day. Тут також проводитили майстер-класи по сортуванню сміття та розігруватимуть подарунки.

Додамо, що велике прибирання проводять задля поліпшення екологічної ситуації України та розвитку волонтерського руху шляхом спільного прагнення до кращого майбутнього.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах