Жорстоко побили підлітки: у львівській лікарні помер другий безпритульний

У реанімації львівської лікарні помер 64-річний безхатько, якого побили двоє юнаків. Фото: pexels.com

У реанімації львівської лікарні помер 64-річний безхатько, якого побили двоє юнаків. Фото: pexels.com

Події
21 вересня 2020 12:54

У реанімації Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги помер 64-річний безхатько, якого 12 вересня у Львові жорстоко побили двоє юнаків. Двом підліткам, які знущалися над двома безпритульними, тепер загрожує довічне ув'яєзнення. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомила ZAXID.NET 21 вересня завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні Наталія Матолінець, чоловік помер у реанімації, так і не вийшовши з коми. Він помер у п’ятницю, вночі. Шансів одужати у нього практично не було.

«У чоловіка була важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню із крововиливом у мозок, травма тулуба, множинні забійні вогнища по всьому тілу, перелом руки. Він був у глибокій комі на штучній вентиляції легень», – зазначила Наталія Матолінець.

Нагадаємо, двоє львів’ян, віком 18 та 16 років, били чоловіків металевою трубою та дерев′яними ніжками від меблів, обливали моторним маслом та посипали сухою будівельною сумішшю, водночас, знімали усе, що відбувалось, на свої смартфони.

Один із постраждалих, 70-річний чоловік, помер, а іншого ушпиталили у важкому стані в лікарню. Згодом, двох підозрюваних посадили під варту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах