Далеко не втік: львівські копи затримали наркоторговця

У Львові затримали закладчика наркотиків. Фото поліції

У Львові затримали закладчика наркотиків. Фото поліції

Події
24 вересня 2020 09:46

У Львові затримали компанію з трьох людей, які мали при собі наркотики. Закладчик психотропних речовин намагався втекти від патрульних, поки його друзів превіряли.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, вчора, 23 вересня, близько 22:00 патрульні помітили на вулиці Агрусовій компанію з трьох осіб, які почали помітно нервувати. Два хлопця і дівчина вгледівши, що службовий автомобіль пришвидшив рух, почали йти скоріше і озиратися.

«Ними виявилися 23-річний львів'янин, 22-річна львів'янка та 23-річний мешканець області, який раніше притягався до адміністративної відповідальності за незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах», — повідомили правоохоронці.

У Львові затримали закладчика наркотиків. Фото поліціїУ Львові затримали закладчика наркотиків. Фото поліції

Коли патрульні почали проводити поверхневу перевірку, останній кинувся втікати. Дорогою він викинув свій телефон на вулиці Лушпинського і продовжив бігти. Чоловік закинув на дах будинку пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження, порожні поліетиленові пакетики, вагу та ізолюючу стрічку.

Такі предмети використовують, закладчики, для того аби безконтактно, з допомогою інтернету, розповсюджувати наркотичні речовини. На вулиці Шевченка поліцейські наздогнали його та затримали.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції. Разом з понятими, слідчими та експертами виявили чотири місця, де вже були закладки з речовиною схожою на марихуану. Усе вилучили на експертизу. Затриманих супроводили у відділ поліції для встановлення обставин.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Львова затримали продавця наркотиків. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах