Що знайшли: у будинку селищного голови Брюховичів провели обшуки

Що знайшли: у будинку селищного голови Брюховичів провели обшуки.

Що знайшли: у будинку селищного голови Брюховичів провели обшуки.

Події
25 вересня 2020 12:49

У селищного голови Брюховичів Володимира Доманського провели обшуки. Цей приватний будинок не вказаний у декларації, втім на вулиці Солов'їна, 33 у Брюховичах 24 вересня працювали співробітники СБУ та військової прокуратури. Обшуки пов'язані з незаконним відчуженням земель Міноборони України. Читайте всі новини Львова.

У пресслужбі СБУ у Львівській області підтвердили інформацію про проведення слідчих дій у Брюховичах на вулиці Солов'їній.

Зазначимо, що за даними реєстру нерухомого майна, будинок за на Солов’їній, 33 у Брюховичах належить Катерині Доманській, дружині селищного голови Володимира Доманського, хоча він і не вказаний у його декларації.

Що знайшли: у будинку селищного голови Брюховичів провели обшуки Що знайшли: у будинку селищного голови Брюховичів провели обшуки

Що знайшли: у будинку селищного голови Брюховичів провели обшуки Що знайшли: у будинку селищного голови Брюховичів провели обшуки

«Один з депутатів-членів земельної комісії вступив у змову зі службовими особами квартирно-експлуатаційного відділу Міноборони. Вони організували протиправний механізм незаконного відчуження 1,7 га землі військового містечка. Потім зловмисники вносили недостовірні дані про розміщення межових знаків охоронної смуги і поділ її на земельні ділянки площею 0,08-0,15 га. Право власності вони оформлювали на підставних осіб і продавали громадянам за ціною приблизно 5 тисяч доларів США за 0,01 га», — йдеться у повідомленні СБУ.

Приблизна ринкова вартість незаконно відчуженої землі становить 30 мільйонів гривень.

Паралельно СБУ та військова прокуратура провели понад 20 обшуків: у службових приміщеннях сільради та Міноборони, за місцем проживання зловмисників та в їхніх автомобілях. Триває оцінка здобутих доказів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах