Довела: на Львівщині чоловік вистрелив у голову колишній тещі і застрелився сам

На Львівщині чоловік вистрелив у голову колишній тещі і застрелився сам. Фото поліції

На Львівщині чоловік вистрелив у голову колишній тещі і застрелився сам. Фото поліції

Події
25 вересня 2020 13:20

Напередодні, 24 вересня, у Стебнику чоловік вистрелив у голову матері колишньої дівчини. Жінку госпіталізували в лікарню, наразі медики борються за її життя. Згодом мертвим знайшли й самого чоловіка – він скоїв самогубство.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, правоохоронців про інцидент близько 4:00 ранку проінформувала 23-річна мешканка міста Стебник, донька потерпілої.

Правоохоронці з’ясували, що постріл був здійснений з вулиці – зловмисник стріляв крізь вікно, після чого втік з місця події. 51-річну жінку з вогнепальним пораненням голови госпіталізували, медики борються за її життя.

Згодом поліцейські встановили й особу зловмисника – ним виявився раніше судимий 28-річний мешканець Перемишлянського району, колишній хлопець заявниці. До його розшуків залучили кілька підрозділів поліції, а також кінологів, оперативників карного розшуку та нацгвардійців.

«Сьогодні, 25 вересня, близько 8.30 поліцейські виявили тіло розшукуваного без ознак життя, з вогнепальним пораненням голови, неподалік залізничної станції Верхні Гаї. Біля нього лежав обріз мисливської рушниці. Попередньо чоловік здійснив самогубство», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

На Львівщині чоловік вистрелив у голову колишній тещі і застрелився сам. Фото поліціїНа Львівщині чоловік вистрелив у голову колишній тещі і застрелився сам. Фото поліції

За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України - замах на умисне вбивство.

Правоохоронці встановлюють обставини події, призначені експертизи.

Нагадаємо, 11 червня цього року львів’янка побила молотком та пограбувала колишнього співмешканця.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах