Знай наших: львівська IT-компанія підписала угоду про співпрацю з шейхом ОАЕ

Знай наших: львівська IT-компанія підписала угоду про співпрацю з шейхом ОАЕ. Фото: Олексій Скрипник.

Знай наших: львівська IT-компанія підписала угоду про співпрацю з шейхом ОАЕ. Фото: Олексій Скрипник.

Події
25 вересня 2020 17:54

Львівська IT-компанія підписала угоду про співпрацю з шейхом ОАЕ. Угоду підписали засновник ІТ-компанії ELEKS Олексій Скрипник та шейх Маджид Бен Саїд Аль Нуаймі. Читайте найцікавіші львівські новини.

Як повідомив Олексій Скрипник, договір стосується партнерства в галузі ІТ та інновацій, а також створення спільної компанії в Аджмані.

«Ми неймовірно раді співпрацювати з шейхом Маджидом Аль Нуаймі. Це великий крок для України у подальшому розвитку ІТ-галузі та, зокрема, цифрового управління. Об’єднавшись для обміну найкращими практиками, ми можемо створити безпечне, інноваційне та вигідне цифрове майбутнє для всіх», – розповів Zaxid.net Олексій Скрипник.

Знай наших: львівська IT-компанія підписала угоду про співпрацю з шейхом ОАЕ. Фото: Олексій Скрипник.Знай наших: львівська IT-компанія підписала угоду про співпрацю з шейхом ОАЕ. Фото: Олексій Скрипник.

Зазначимо, що львівська компанія ELEKS створена у 1991 році. Це одна з найбільших ІТ-компаній в Україні, яка надає послуги з розробки програмних продуктів, консультування та забезпечення контролю якості.

Додамо, що шейх Маджид Бен Саїд Аль Нуаймі (H.H. Sheikh Dr.Majid Bin Saeed Al Nuaimi) – відомий в галузях освіти, охорони здоров'я та фінансів ОАЕ. Був міністром у справах Федеральної Верховної Ради, першим головою банку Перської затоки. Голова Емірського палацу Аджману.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах