Найшла коса на камінь: двоє львів’ян систематично грабували жриць кохання

Найшла коса на камінь: двоє львів’ян систематично грабували жриць кохання. Фото: unsplash.

Найшла коса на камінь: двоє львів’ян систематично грабували жриць кохання. Фото: unsplash.

Події
26 вересня 2020 19:05

У Львові двоє чоловіків обікрали жінку, якf пропонувала заможним панам послуги масажу. Масажний салон, задля зручності туристів, був облаштований у найманій квартирі неподалік залізничного вокзалу. Як встановили правоохоронці, чоловіки вже не вперше грабують жриць кохання. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За словами поліцейських, 25 вересня вони отримали повідомлення від 33-річної чернівчани, яка орендувала квартиру у Залізничному районі Львова і надавала там клієнтам масажні послуги. За словами жінки, увечері до її квартири увірвались двоє чоловіків та, погрожуючи ножем, забрали 500 гривень. Постраждала одразу ж зателефонувала до поліції. На місце негайно виїхали правоохоронці, які оперативно розшукали кривдників масажистки. Ними виявилися двоє львів’ян - 28 та 42 років.  Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з  оперативниками карного розшуку поліції встановили, що ці чоловіки причетні мінімум до трьох випадків розбою.

«Діючи за тим самим сценарієм, вони заволоділи 10 тисячами гривень у 28-річної жительки міста Кривий Ріг, яка винаймала помешкання у Львові та сумою 1500 гривень у 35-річної львів’янки», - йдеться у повідомленні поліції.

Найшла коса на камінь: двоє львів’ян систематично грабували жриць кохання. Фото: поліція Львівщини. Найшла коса на камінь: двоє львів’ян систематично грабували жриць кохання. Фото: поліція Львівщини.

Найшла коса на камінь: двоє львів’ян систематично грабували жриць кохання. Фото: поліція Львівщини.Найшла коса на камінь: двоє львів’ян систематично грабували жриць кохання. Фото: поліція Львівщини.

Зазначимо, що у повідомленні поліції не вказано, що масажистки надавали інтимні послуги, втім, це можна припустити, зважаючи на те, що справою займалося Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, у квартирі, розташованій у центрі Львова, киянка організувала студію масажу, де дівчата надавали платні сексуальні послуги клієнтам-чоловікам. Вартість таких послуг становила від 800 до 4500 гривень за одну годину. Більшу частину отриманих коштів організаторка роботи салону забирала.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах