Львівський "пастор" знімав секс із неповнолітніми дівчатами на відео

Львівський пастор знімав секс із неповнолітніми дівчатами на відео. Фото: akzent.zp.ua (умовне).

Львівський пастор знімав секс із неповнолітніми дівчатами на відео. Фото: akzent.zp.ua (умовне).

Події
27 вересня 2020 10:27

На Львівщині чоловік, який називав себе пастором, протягом багатьох років розбещував і ґвалтував дітей, ретельно фіксуючи подробиці жорстокого процесу. Перша жертва зізналася у нарузі лише через 15 років. Окрім неї, правоохоронцям вдалося встановити ще десять фактів розбещення дітей. Педофілу загрожує до 15 років позбавлення волі. Читайте всі новини Львова.

Львів’янці Ірині нині 24 роки і лише зараз вона наважилася розповісти, про пастора, який ґвалтував її та подруг, знімаючи фото і відео.

За словами молодої жінки, про табір «від церкви» їй свого часу розповіла старша сестра. Там було багато розваг й іграшок, недоступних дівчатам на той час, тому діти охоче ходили на цікаві заняття. Зі старшим наставником, якому неабияк довіряли, вони багато розмовляли про Біблію, Закони Божі, сортували гуманітарну, їли солодощі. У чоловіка було багато іграшок, які він обіцяв дітям, якщо вони виконають його інтимні побажання. «Процес» тривав 15-20 хвилин. Протягом цього часу педофіл ґвалтував дівчат, а тоді зробивши фото і відео, записував все у спеціальний зошит. Через 12 років поліцейській знайдуть у його квартирі гори моторошної «бухгалтерії»… Якщо котрась із дівчат пручалася, відмовлялася, або погрожувала розповісти про це дорослим, нелюд лише збільшував тривалість «сеансу». Ніхто так і не зізнався...

Ірина каже, що цей чоловік зламав їй життя. У неї неодноразово виникало бажання накласти на себе руки. Коли стала повнолітньою – виїхала за кордон. Але навіть там заховатися від моторошних спогадів не вдалося. Через пережиту дитячу травму молодій жінці знадобилася допомога психотерапевта. Він порадив їй написати заяву у поліцію.

Заступник керівника Львівської обласної прокуратури Микола Друзюк розповів, що чоловік не був висвячений на священника. Він лише мав деякі духовні знання і вміння переконувати, що дозволяли йому легко втиратися у довіру  до представників різних церков. Він називав себе засновником молодіжної християнської організації, хоча насправді такої не було зареєстровано, і духовенство охоче допомагало йому з приміщеннями для «занять». Не засумнівалися у «справжності» святого отця і керівники шкіл. Педофіл вільно відвідував навчальні заклади Львова, агітуючи школярів вступати до його християнської організації, повідомляє ТСН.

Окрім вже згаданої Ірини, заяви до поліції написали ще п’ять жертв, яких вдалося встановити завдяки скрупульозно зробленій «бухгалтерії» ґвалтівника. Втім, правоохоронці переконані, насправді їх значно-значно більше.

Нагадаємо, організатора нелегальних дитячих таборів у Львові підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх дівчат, віком від 11 до 14 років. Львів’янин причетний щонайменше до 11 таких злочинів, за що йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах